Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Ακούστε πράματα και θάματα στην κόντρα μεταξύ Φαίδωνα και Αγγελίδη. ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα άνευ προηγουμένου στις «Τομές στα γεγονότα» στο Σίγμα, μεταξύ του δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος και του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη, σχετικά με τη διαχείριση πληροφοριών από πλευράς της αστυνομίας για τις εγκληματικές δράσεις στην Κύπρο. 
Δείτε το βίντεο ΕΔΩ!!!

Όπως ανέφερε ο Φαίδωνος, ενώ η Αστυνομία κατέχει πληροφορίες, δεν προχωρά σε δράσεις για την καταπολέμηση του εγκλήματος.
Με αφορμή την σύλληψη του Ηλία Μούζου μετά την απόπειρα δολοφονίας αστυνομικών το βράδυ το Σαββάτου στη Λεμεσό, ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος πέραν των αιχμών, κατηγόρησε την Αστυνομία ότι ενώ διαθέτει πληροφορίες, δεν προχωρεί σε δράσεις για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος, την ώρα που η κοινωνία συζητεί ανοιχτά για συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις.
Μιλώντας για τη σύλληψη του Ηλία Μούζου, ο Δήμαρχος Πάφου είπε πως είχε μεταβεί στο Αρχηγείο της Αστυνομίας στο παρελθόν και έδωσε στοιχεία για τις παραβατικές του δραστηριότητες.
Ο Φ.Φαίδωνος έφερε παράδειγμα συγκεκριμένο άτομο το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, κατασκευάζει εκρηκτικούς μηχανισμούς στην Λεμεσό και προμηθεύει το οργανωμένο έγκλημα, το όνομα του οποίου γνωρίζουν όλες η ιεραρχίκες βαθμίδες της Αστυνομίας ,περιλαμβανομένου και του Εκπροσώπου Τύπου Ανδρέα Αγγελίδη. Επίσης ανάφερε ότι πρόκειται για άτομο που βρίσκεται στον κύκλο του Ηλία Μούζου.
Φ.ΦΑΙΔΩΝΟΣ «Γνώριζα ότι συχνά επισκεπτόταν την περιοχή Χλώρακα και Μούτταλου και γνώριζα ότι ηγείτο του μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών στην Πάφο. Δυστυχώς παρέμενε ασύλληπτος, ενώ υπήρχαν εντάλματα εναντίον του. Ο Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας με είχε ενημερώσει ότι (ο Μούζος) πέρασε στα κατεχόμενα και βρισκόταν στο εξωτερικό. Είχα κάνει τη δήλωση “κύριοι ξυπνάτε και ο Μούζος πηγαίνει κι έρχεται στην Πάφο”. Μετά από 8-9 ημέρες τον συνέλαβαν. Τελικά δεν ήταν στο εξωτερικό», είπε.
Συνέχισε,
Φ.ΦΑΙΔΩΝΟΣ «Ειλικρινά προκαλώ τον κο Αγγελίδη, αν είναι ευθύς κι έχει το θάρρος της γνώμης του, να μου απαντήσει ο ίδιος αν γνωρίζει ή όχι ποιος είναι αυτός που βρίσκεται στην περιοχή Ύψωνα, ο οποίος προμηθεύει το 90% των βομβών σε όλη την Κύπρο»
Φ.ΦΑΙΔΩΝΟΣ «Το όνομά του ξεκινάει από “Π” και δεν υπάρχει περίπτωση (ο Αγγελίδης) να μην το έχει προφέρει τουλάχιστον 50 φορές». Τόνισε ότι κατά πάσα πιθανότητα ο ίδιος είχε κατασκευάσει και την βόμβα που είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο της μητέρας του Δημάρχου πριν από λίγο καιρό.
Ολοκλήρωσε την παρέμβαση του στις «Τομές στα γεγονότα» στο Σίγμα,
Φ.ΦΑΙΔΩΝΟΣ «Αντιλαμβάνομαι το μέγεθος του κινδύνου και για εμένα και για την οικογένειά μου, όμως δεν πάει άλλο μαζί σας. Τα στοιχεία τα έχετε όλα μαζεμένα», επί λέξει.
Ο Ε.Τ.Α απέρριψε άμεσα τις αιχμές του Δημάρχου πριν την αιφνιδιαστική του παρέμβαση στο δελτιό του ΣΙΓΜΑ σε σχέση με την αποτελεσματικότητα της Δύναμης.
Εκπρ.Τύπου «Η Αστυνομία έχει αποδείξει, μεταξύ άλλων στις δύο τελευταίες σοβαρές υποθέσεις, το έργο το οποίο επιτελεί στην εξιχνίαση των υποθέσεων».
Πρόσθεσε «πως όταν μια υπόθεση βλέπει το φως της δημοσιότητας δεν θα πρέπει να γίνονται δηλώσεις με στόχο τις εντυπώσεις και την δημοσιότητα, όπως πράττει ο Δήμαρχος Πάφου στην συγκεκριμένη περίπτωση»
Εκπρ.Τύπου «Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε αυτό τον δρόμο», τόνισε Ο κος Αγγελίδης απάντησε ότι η Αστυνομία αξιολογεί τις πληροφορίες και πράττει αναλόγως. Απέφυγε να απαντήσει ευθέως ο Εκρ.Τύπου.
Ερωτηθείς αν ο ίδιος γνωρίζει συγκεκριμένα ποιον φωτογραφίζει ο Φαίδωνος, ο Εκπρ.Τύπου απέφυγε να απαντήσει, αρκούμενος να πει ότι η Αστυνομία προβαίνει σε ελέγχους αξιολογώντας πληροφορίες, χωρίς να γίνονται ανακοινώσεις.
Εκπρ.Τύπου «Βεβαίως η Αστυνομία γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις σε σχέση με θέματα που εγείρει ο κος Δήμαρχος, αλλά σίγουρα δεν ανακοινώνονται. Υπάρχουν και αποτελέσματα σε σχέση με πρόσωπα που απασχόλησαν την Αστυνομία και είτε βρίσκονται στο δικαστήριο, είτε έχουν καταδικαστεί»
https://foni.online/