Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Κατενθουσιασμένοι από την Πάφο οι Ιορδανοί Δημοσιογράφοι



Με τα καλύτερα σχόλια και τις καλύτερες αναμνήσεις αναχωρούν αύριο από την Πάφο οι  διακεκριμένοι  Ιορδανοί  Δημοσιογράφοι και Bloggers που φιλοξενεί η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου σε συνεργασία με Ξενοδόχους και την Ryanair.

Οι φίλοι Ιορδανοί δημοσιογράφοι  γνώρισαν  την τουριστική Πάφο, επισκέφθηκαν σημεία ενδιαφέροντος της επαρχίας και έζησαν από πρώτο χέρι την Πάφος ως  τουριστικός προορισμός.

Κατενθουσιασμένοι με την φιλοξενία αλλά και τον προορισμό όπως μας ανέφεραν  είναι πεπεισμένοι  ότι η Πάφος μπορεί να αποτελέσει  εξαιρετική επιλογή για τους Ιορδανούς, ολόχρονα και  ιδιαίτερα για διακοπές μικρής διάρκειας(shortbreaks) και οικογένειες.
Παράλληλα  μας διαβεβαίωσαν ότι θα καλύψουνδημοσιογραφικά εκτενώς  την εμπειρία τους στην Πάφο καθώς και θαγνωστοποιήσουνακόμη περισσότερο το δρομολόγιο Αμμάν- Πάφος και τα ανταγωνιστικά ναύλα που προσφέρονται από την Ryanair.

Η Ε.Τ.Α.Π θεωρεί ότι υπάρχει περεταίρω περιθώριο ανάπτυξης  και  άλλων νέων τμημάτων  αγοράς από την Ιορδανία όπως εξειδικευμένα γκρούπς, expats, secondhomeownersκ.α . 
Επιπρόσθετα  ηΕΤΑΠ  εξετάζει διάφορες ευκαιρίες που   διαφαίνονται  στις  αραβικές χώρες  λόγο του δρομολογίου  Αμμάν-Πάφου