Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Η 25χρονη αστυνομικός σκοτώθηκε σε φοβερό τροχαίο δυστύχημα


Μόλις 25 ετών ήταν η άτυχη αστυνομικός, Αφροδίτη Π. , που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στη Νέα Ιωνία, στις 5.30 το πρωί.


Το τροχαίο έγινε όταν η άτυχη αστυνομικός σταμάτησε με το αυτοκίνητό της στο φανάρι, στη διασταύρωση της λεωφόρου Κύμης, με Κασταμονής, κινούμενη προς Γαλάτσι. Τότε ένα άλλο όχημα που οδηγούσε ένας επίσης 25χρονος, έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο σταματημένο όχημα της κοπέλας, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά και να το εκσφενδονίσει μέτρα μακριά.




Η άτυχη κοπέλα εγκλωβίστηκε στο όχημα της με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί. Για τον απεγκλωβισμό της επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Αμέσως μετά διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.







Η όμορφη κοπέλα, με καταγωγή από τη Λευκάδα, βρισκόταν στο τελευταίο έτος της Σχολής Αστυφυλάκων μιας και ήταν δοκιμη αστυνομικός που υπηρετούσε στο Α.Τ Πατησίων.



Από την σφοδρή σύγκρουση ο 25χρονος νεαρός οδηγός υπαίτιος του δυστυχήματος βγήκε σώος από το αυτοκίνητο του και συνελήφθη από άντρες της Τροχαίας ενώ η 19χρονη συνοδηγός του τραυματίστηκε ελαφρά και της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες.


https://www.protothema.gr/greece/article/960466/tragodia-sti-nea-ionia-auti-einai-i-25hroni-astunomikos-pou-skotothike-sto-trohaio/