Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Άντρας βρήκε τραγικό θάνατο μετά από πυρκαγιά


Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο χωριό Σινά Όρος, στην επαρχία Λευκωσίας, όπου άντρας βρήκε τραγικό θάνατο μετά από πυρκαγιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 2 το μεσημέρι ξέσπασε φωτιά σε σπίτι στο Σινά Όρος, με την Πυροσβεστική να σπεύδει στο σημείο για κατάσβεση.

Εντός του σπιτιού βρισκόταν ένας άντρας, ηλικίας 75 ετών, ο οποίος και έχασε τη ζωή του. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε από αποτσίγαρο, ωστόσο τα ακριβή αίτια της φωτιάς διερευνώνται.






Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε πριν από λίγο στο Σινά Όρος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άνδρας εγκλωβίστηκε μέσα στο φλεγόμενο του σπίτι με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο άτυχος άνδρας είναι ηλικίας 75 ετών. Φαίνεται να κάπνιζε εντός του σπιτιού και να προκλήθηκε πυρκαγιά από την καύτρα του τσιγάρου. 
Πρέπει να σημειωθεί ότι την πυρκαγιά κατέσβησε η ίδια η σύζυγος του άτυχου άνδρα, η οποία όταν επέστρεψε στο σπίτι της είδε τον άντρα της απανθρακωμένο. Ο άτυχος άνδρας ήταν παραπληγικός.  
Διερευνάται το ενδεχόμενο αν προηγήθηκαν παθολογικά αίτια πριν πέσει το τσιγάρο του στον καναπέ και προκληθεί η πυρκαγιά ή εαν από απροσεξία ξέσπασε η φωτιά.