Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

Έντονα καιρικά φαινόμενα από χθες στην Πάφο


Έντονα καιρικά φαινόμενα επικρατούν από το μεσημέρι χθες, παραμονής των Χριστουγέννων στην επαρχία Πάφου με έντονη βροχόπτωση και σφοδρούς ανέμους, ενώ δρόμοι παραμένουν μέχρι σήμερα κλειστοί.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων η Λεωφόρος Ποσειδώνος έχει κλείσει, αφού τα κύματα βγήκαν στην στεριά.

Εξάλλου στο χωριό Μαραθούντα λόγω των σφοδρών ανέμων τμήμα κτηνοτροφικού υποστατικού υφάρπαξαν οι δυνατοί άνεμοι με αποτέλεσμα χτες να τραυματίσουν ελαφρά τον ιδιοκτήτη τους, που προσπαθούσε εκείνη τη στιγμή να προστατεύσει τα ζώα του.


Η περιοχή του κάστρου λόγω της θαλασσοταραχής πλημμύρισε.
Η Αστυνομία ανακοίνωσε πως ο δρόμος Τσάδα προς την κοινότητα Πολεμίου είναι ολισθηρός και στο μέρος μετέβη συνεργείο για τον καθαρισμό του δρόμου .
Επίσης λόγω κατολίσθησης όγκων χώματος και πετρών, κλειστός παραμένει για την κυκλοφορία ο δρόμος Αγίου Νικολάου- Μανδριών, στην επαρχία Πάφου. Επίσης, κλειστός είναι και ο δρόμος Αμαργέτης – Κελοκεδάρων παρά το γεφύρι του ποταμού «Ζυριπιλλή» λόγω υπερχείλισης του ποταμού.
Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

κυπε