Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Δείτε τι έγινε στο γάμο που κατέληξε σε τραγωδία


30χρονος άνδρας από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ έχασε τη ζωή του την ημέρα που – φαινομενικά – θα ήταν η πιο ευτυχισμένη της ζωής του.
 
Ο Joe Melgoza αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης με την αγαπημένη του και λίγο αργότερα το ζευγάρι παραχώρησαν δεξίωση σε φίλους και συγγενείς.
 
Σύμφωνα με την Daily Mail, δύο αδέλφια πήγαν απρόσκλητα στον χώρο της δεξίωσης και ξεκίνησαν καυγά με προσκεκλημένους του ζευγαριού. Τότε ο Joe θέλησε να τους απομακρύνει.
 
Τα δυο αδέλφια, ο 28χρονος Rony Castaneda Ramirez και ο 19χρονος Josue Castaneda Ramirez, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, έφυγαν από τον γάμο και λίγη ώρα αργότερα έστησαν ενέδρα στον γαμπρό και τον ξυλοκόπησαν με ρόπαλα του μπέιζμπολ.
 
Ο 30χρονος εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος στο κεφάλι, στο κατώφλι ενός σπιτιού κοντά στον χώρο της δεξίωσης. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.
 
Ο γαμπρός υπέκυψε στα τραύματα του, αφήνοντας πίσω του την μόλις λίγων ωρών σύζυγο του και την 11χρονη κόρη τους, ενώ οι δυο δράστες συνελήφθησαν και κατηγορούνται για δολοφονία, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

 
Πηγή: CNN