Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Δείτε που και πως πατέρας, γιος και κόρη έχασαν τις ζωές τους



Τραγωδία για μια οικογένεια Βρετανών που βρισκόταν για διακοπές στην Κόστα ντελ Σολ της Ανδαλουσίας, στη νότια Ισπανία, καθώς τρία μέλη της έχασαν τις ζωές τους, το μεσημέρι της Τρίτης, σε πισίνα του ξενοδοχείου που διέμεναν.


Συγκεριμένα, εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους μέσα στο νερό, ο 52χρονος πατέρας, ο 16χρονος γιός και η 9χρονη κόρη, τα σώματα των οποίων μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Μάλαγα, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.



Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το μικρό κορίτσι αντιμετώπισε προβλήματα, ενώ βρισκόταν μέσα στην πισίνα, ο αδερφός και ο πατέρας της βούτηξαν για τη σώσουν, ωστόσο για απροσδιόριστη αιτία, εχασαν τις ζωές τους λόγω πνιγμού. Η διοίκηση του ξενοδοχείου σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, πραγματοποιούν έρευνα για τα αίτια του τραγιού συμβάντος, ενώ η μητέρα της οικογένειας έχει δώσει κατάθεση στην αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ίδιο τουριστικό θέρετρο είχε χάσει τη ζωή του ένα 9χρονο κορίτσι από τηξ Βρετανία τον Φεβρουάριο, έπειτα από πολύ έντονη αλλεργική αντίδραση κατά τη διάρκεια κατανάλωσης παγωτού.



https://www.protothema.gr/world/article/958679/tragodia-stin-ispania-pateras-gios-kai-kori-ehasan-tis-zoes-tous-se-pisina-xenodoheiou/