Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Εκτέλεσαν 50χρονο Βρετανό εκατομμυριούχο έξω από το ξενοδοχείο που διέμενε. ΒΙΝΤΕΟ



Νεκρός από τα πυρά ληστών έπεσε έξω από το ξενοδοχείο του στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής ένας 50χρονος Βρετανός εκατομμυριούχος ενώ από την επίθεση τραυματίστηκε σοβαρά ο θετός γιός του.


Στο βίντεο από τη δολοφονική ενέρδα που στήθηκε το περασμένο Σάββατο φαίνεται ο Μάθιου Τσαρλς Γκίμπαρτ να βγαίνει από το ξενοδοχείο μαζί με τον 28χρονο Στεφάν Τζόσουα Ζόουν.



Ξαφνικά εμφανίζονται οι ληστές πάνω σε μια μοτοσικλέτα οι οποίοι αρχικά πυροβολούν στο πόδι τον 28χρονο για να τους παραδώσει την τσάντα που κρατάει στα χέρια του.

Στη συνέχεια του βίντεο φαίνεται ένας άνδρας με μαύρο κοντομάνικο, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι ο 50χρονος επιχειρηματίας, να προσπαθεί να απομακρύνει τους ληστές.


Τότε έπεσαν νέοι πυροβολισμοί με μια σφαίρα να τραυματίζει θανάσιμα τον 50χρονο ο οποίος φαίνεται στο βίντεο να τρεκλίζει και να πέφτει στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ η σφαίρα πιθανότατα τρύπησε τον πνεύμονα του 50χρονου ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε.



Ο θετός του γιός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση καθώς πυροβολήθηκε στον μηρό.

Αστυνομική πηγή που επικαλείται η Daily Mail ανέφερε ότι οι ληστές περίμεναν 50χρονο επιχειρηματία από τη στιγμή που προσγειώθηκε στο Μπουένος Άιρες.

«Είδαμε στις κάμερες ότι τους ακολουθούσαν όχι μόνο μοτοσικλέτες αλλά και τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα» είπε η αστυνομική πηγή στην βρετανική εφημερίδα.

Όσο για τους δράστες της επίθεσης, διέφυγαν και αναζητούνται.


https://www.protothema.gr/world/article/955765/argedini-i-sokaristiki-stigmi-tis-thanasimis-enedras-se-50hrono-vretano-ekatommuriouho/