Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Απάτη σε όλο της το μεγαλείο στη Σκόπελο. Δείτε τι έγινε



Περίσσευε το θράσος σε έναν αδίστακτο απατεώνα, που δεν αρκέστηκε να εξαπατήσει έναν κάτοικο της Σκοπέλου πουλώντας του
... «αέρα» αντί για το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μάρκας Nissan που διέθετε προς πώληση μέσω αγγελίας στο Facebook, αλλά του ζήτησε και να τον... διευκολύνει με τη φορολογία!

Το θύμα είδε την αγγελία πώλησης για το αυτοκίνητο στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και τηλεφώνησε στον υποτιθέμενο πωλητή, ο οποίος φέρεται να κατοικεί σε πόλη της Πελοποννήσου. Μέσα σε λίγα λεπτά, συμφώνησαν να καταθέσει ο υποψήφιος αγοραστής 1.200 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό του πωλητή, ως προκαταβολή για το συνολικό ποσό των 2.500 ευρώ που θα έδινε. Ο αγοραστής κατέθεσε τα χρήματα στις αρχές Δεκεμβρίου και ο πωλητής του έστειλε μέσω email αποδεικτικό για είσπραξη 1.100 ευρώ, δήθεν για να διευκολυνθεί ο ίδιος για... φορολογικούς λόγους.


Μάταια, όμως, ο άνδρας από τη Σκόπελο περίμενε το αυτοκίνητο, το οποίο δεν παρέλαβε ποτέ. Έτσι, κατέφυγε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου όπου κατέθεσε μήνυση για απάτη μέσω διαδικτύου και πλαστογραφία σε βάρος αγνώστου και εκείνος έδωσε εντολή στην Ασφάλεια να διενεργήσει προκαταρκτική έρευνα. Οι αστυνομικοί αναζητούν τον δράστη μέσω του αριθμού του κινητού με το οποίο συνομιλούσε το θύμα και από τα στοιχεία του δικαιούχου του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο κατατέθηκαν τα χρήματα.

https://www.protothema.gr/greece/article/957702/skopelos-tou-poulise-autokinito-pou-den-upirhe-kai-tou-zitise-kai-dieukolunsi-me-ti-forologia/