Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

LEPTOS ΚAMARES VILLAGE– ΖΕΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ


Μερικές φορές κατά τους χειμερινούς μήνες, όταν έξω κάνει κρύο, δεν υπάρχει πραγματικά καλύτερο μέρος από το να είσαι μπροστά από ένα τζάκι και να ακούς ανέμελα το τρίξιμο του ξύλου, να βλέπεις τις φλόγες να  χορεύουν και να δημιουργούν όλα μαζί ένα όμορφοσυναίσθημα ζεστασιάς και άνεσης.

Με αυτό κατά νου, οι Αρχιτέκτονες και Μηχανικοί του LeptosKamaresVillageκατάφεραν να δημιουργήσουν τζάκια με μοναδικά σχέδια σε πολλές από τις πολυτελείς κατοικίες που έχουνδημιουργήσει, όχι μόνο στο σαλόνι, αλλά ακόμη και τα κύριαυπνοδωμάτια.Κλασικά και σύγχρονα τζάκια με επιλεκτικούςσχεδιασμούς και εφαρμογές χαρακτηρίζονται  ως ένα θαυμάσιο αρχιτεκτονικό στοιχείο και μεγάλη προσθήκη σε ένα σπίτι μετατρέποντας τουςεσωτερικούς χώρουςσε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα για  χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Η LeptosEstatesμε αυτό τον τρόπο κατάφερε ώστε οιχιλιάδες πελάτες της και ειδικά αυτοί του KamaresVillage μαζί με τις οικογένειες τους νααπολαμβάνουν μπροστά από το τζάκι  τους την ζεστασιά των σπιτιών τους  σε ένα περιβάλλον οικογενειακό και συνάμα να μοιράζονται όλοι μαζί τις αναμνήσεις τους.

ΤοLeptosKamaresVillageβρίσκεται στους λόφους πάνω από την Πάφο, δίπλα στο μοναστήρι του Αγίου Νεοφύτου. Είναι μια υπέροχη περιοχή με όμορφες παραδοσιακές κατοικίες ( περίπου 1200) όπου μπορεί κάποιος να ζήσει μέσα σε ηρεμία και γαλήνη απολαμβάνοντας και τις τέσσερεις εποχές του χρόνου με τις ηλιόλουστες μέρες, τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα ακόμα και τις λιγοστές κρύες μέρες του χειμώνα.

Φώτο: Όμορφες Κατοικίες με τζάκιαστο LeptosKamaresVillage.