Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Νεκρός 44χρονος μετά από μετωπική σύκγρουση δύο αυτοκινήτων


Σε θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση που συνέβη χθες, στην επαρχία Λευκωσίας, έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Φούλιας, 44 χρόνων, από την Λευκωσία.


Η τροχαία σύγκρουση συνέβη λίγο μετά τις 6.00 το βράδυ, στην λεωφόρο Λεμεσού, στο Πέρα Χωρίο, όπου ο 44χρονος οδηγούσε αυτοκίνητο κατευθυνόμενος προς Λευκωσία, έχοντας ως συνοδηγό τον 6χρονο γιο του. Σε σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 44χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε στην κατεύθυνση προς Πέρα Χωρίο, 20χρονη, με συνοδηγό 21χρονη.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ οι τέσσερις επιβαίνοντες στα δύο οχήματα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ιατρός διαπίστωσε το θάνατο του 44χρονου. Όπως διαφάνηκε από τις ιατρικές εξετάσεις, ο 6χρονος υπέστη κάταγμα στο δεξί χέρι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, στο Στρόβολο, όπου κρατείται για νοσηλεία, ενώ η 20χρονη και η 21χρονη πήραν εξιτήριο, αφού πρώτα τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Κλάδος Τροχαίων Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λευκωσίας, ενώ παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες πρόκλησης της θανατηφόρας τροχαίας σύγκρουσης, να επικοινωνήσει με την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας στον τηλεφωνικό αριθμό 112 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.