Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Τραγικό. «Σκότωσα τον νονό μου και τον πέταξα στα σκουπίδια»Τραγική οικογενειακή ιστορία βρίσκεται σε εξέλιξη στα Κάτω Πετράλωνα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αγνοείται από την Παρασκευή ένας 50χρονος, τον οποίο αναζήτησαν στο σπίτι του σήμερα Σάββατο οι φίλοι του.


Συγκεκριμένα, θαμώνες καφενείου στο οποίο σύχναζε ο 50χρονος τηλεφώνησαν στην αστυνομία και ανέφεραν πως δεν τον έχουν δει τις τελευταίες μέρες. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν την αναζήτηση στην πολυκατοικία που μένει, στην οδό Πανδώρου 9 και αφού δεν τα κατάφεραν,  απευθύνθηκαν στον 21χρονο βαφτισιμιό του. Τότε εκείνος προχώρησε σε μια μακάβρια αποκάλυψη, αναφέροντας πως σκότωσε τον νονό του χθες Παρασκευή και τον πέταξε σε κάδο απορριμάτων στην περιοχή των Πετραλώνων!

Άμεσα ξεκίνησε μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας που ξεκίνησε την αναζήτηση σε κάδους, χωρίς να έχει βρει κάτι μέχρι στιγμής.


Πλέον, αναμένεται ο Εισαγγελέας, προκειμένου να εισέλθουν στο σπίτι του 50χρονου. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 20χρονος, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είχε ίχνη αίματος στα χέρια του.


https://www.protothema.gr/greece/article/959546/friki-sta-petralona-skotosa-ton-nono-mou-kai-ton-petaxa-sta-skoupidia/