Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Έντονα καιρικά φαινόμενα απόψε στην Κύπρο


Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες, ενώ τα φαινόμενα αναμένονται, τοπικά, να είναι παρατεταμένα ή και έντονα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

 
Το Σάββατο, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος, με βροχές και τοπικές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές καθώς και χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά. Ωστόσο, από αργά το απόγευμα αναμένεται σταδιακή βελτίωση των φαινομένων. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.


 
Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά τόπους κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται, κατά διαστήματα, μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
 
Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά τόπους θα παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.