Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Βγήκαν μαχαίρια στην Πάφο. Δείτε τι έγινε

Προσωπικές διαφορές φέρεται να είναι η αιτία  του τραυματισμού 21χρονου στην Πάφο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 21χρονος συλληφθείς για την υπόθεση  παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών.


Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.50 μμ χθες λήφθηκε πληροφορία, ότι σε δρόμο της Πάφου εντοπίστηκε τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο ένας 21χρονος, που όπως διαφάνηκε κατάγεται από την Συρία. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε επιφανειακή πληγή στην κοιλιακή χώρα και θλαστικό τραύμα, στο δεξί χέρι. Αφού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ η κατάσταση της υγείας του θεωρείται σταθερή και εκτός κινδύνου.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον δεύτερου 21χρονου από την Ινδία. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι αιτία του καυγά ήταν ότι το θύμα  φέρεται να έδωσε στο δράστη ένα κινητό τηλέφωνο προς επισκευή και αυτός δεν του το επέστρεψε.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.