Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Χαμηλές οι θερμοκρασίες απόψε στην Κύπρο


Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή.
 
Απόψε ο καιρός θα παραμείνει μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ενώ στα ψηλότερα ορεινά παροδικά θα πέφτει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στον -1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών. Στα ψηλότερα ορεινά παροδικά θα πέφτει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα υπάρχει παγετός.
 
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά παροδικά θα πέφτει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.
 
Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.