Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ



Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Σταμάτης Περίσσης πραγματοποίησε στην αίθουσα του Δημοτικού Καφενείου (ΚΑΠΗ) Σκοπέλου, μια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τους εργαζόμενους του Δήμου Σκοπέλου, στην οποία παραβρέθηκαν:
οι Αντιδήμαρχοι κ. Νίκος Βαφίνης και κ. Αριστείδης Βούλγαρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου κ. Άγγελος Ξηντάρης, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Μαρία Σοφικίτου - Σίσκου, ο Λιμενάρχης Σκοπέλου κ. Γιώργος Γκάρας και πολλοί εργαζόμενοι του Δήμου Σκοπέλου.
Ο Δήμαρχος Σκοπέλου ξεκίνησε τον χαιρετισμό του λέγοντας στους εργαζόμενους ότι καταλαβαίνει και αναγνωρίζει το δύσκολο έργο που έχουν να κάνουν, γιατί ενώ έχουν μεταφερθεί από το Κράτος και έχουν ανατεθεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση περισσότερες αρμοδιότητες και καθήκοντα, δυστυχώς δεν επαρκούν οι ανθρώπινοι πόροι, υπάρχουν ελλείψεις προσωπικού, οι μόνιμοι διορισμοί είναι ελάχιστοι ως μηδενικοί και τα τελευταία χρόνια γίνονται προκηρύξεις μόνο για πεντάμηνα και οκτάμηνα, κατά την διάρκεια των οποίων μόλις ο εργαζόμενος μάθει την δουλειά του και μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την υπηρεσία του, θα πρέπει δυστυχώς να φύγει.



Γνωρίζει πως όλοι οι εργαζόμενοι κάνουν ότι είναι δυνατόν για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και αυτό επιθυμεί να συνεχίσουν να κάνουν.
Επίσης τόνισετο πρόβλημα που έχει ο Δήμος Σκοπέλου με τον περιορισμό των πόρων και την έλλειψη εξοπλισμού. Ο Δήμος διαθέτει λιγοστά αυτοκίνητα, τα περισσότερα από τα οποία είναι παλιά και παρακάλεσε τους εργαζόμενους που χειρίζονται τα οχήματα του Δήμου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τόσο με αυτά, όσο και γενικότερα με τον υπόλοιπο εξοπλισμό, για να υπάρχει ομαλότητα και να μπορεί να γίνεται καλύτερα η δουλειά τους.
Μεταξύ των άλλων είπε: «Δεν ζητάμε περισσότερα από εσάς και δεν θέλουμε λιγότερα από αυτά που μπορείτε να δώσετε».
Η εκδήλωση αυτή απευθυνόταν μόνο στους εργαζόμενους του Δήμου και στο μέλλον θα υπάρχουν άλλες ευκαιρίες για όλους τους Δημότες, καθώς μέσα στον Ιανουάριο θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις και στα τρία Δημοτικά Διαμερίσματα, στις οποίες θα υπάρξει ενημέρωση του κόσμου για τα πράγματα που πραγματοποιήθηκαν, για τις ενέργειες που έχουν γίνει και συνεχίζονται να γίνονται, για τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Δήμος και για τα έργα που προβλέπονται να γίνουν στο νησί μας.
Ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Σταμάτης Περίσσης επισήμανε ότι: «Θέλουμε να κάνουμε την δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε και να προσφέρουμε όσα περισσότερα μπορούμε στον κόσμο. Είναι διαπιστωμένο από όλους σας ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη μεταχείριση προς κανένα πρόσωπο, η συμπεριφορά όλης της Δημοτικής Αρχής είναι ίδια για όλους και σε όλες τις περιπτώσεις και προσπαθούμε να είμαστε κοντά στις ανάγκες και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες».
Ζήτησε από τους εργαζόμενους την βοήθεια τους, να είναι συμπαραστάτες στα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Δήμος και όχι μόνο μέσα και κατά την διάρκεια της λειτουργίας του Δήμου αλλά και ενεργητικά.
Κλείνοντας την ομιλία του υποσχέθηκε ότι θα είναι πάντα δίπλα στους εργαζόμενους, θα προσπαθεί να τους βοηθήσει όσο μπορεί τόσο στα υπηρεσιακά όσο και στα προσωπικά τους προβλήματα, τους ευχαρίστησε και ευχήθηκε σε όλους πρώτα από όλα υγεία, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία και ο καινούργιος χρόνος να φέρει τα καλύτερα σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές !!!