Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2021

Η 34χρονη που έσπρωξε και έπιασε από το λαιμό αστυνομικό

Στη σύλληψη μίας γυναίκας, η οποία αρνείτο κατηγορηματικά να φορέσει την μάσκα της, ενώ βρισκόταν σε μέσο μαζικής μεταφοράς, προέβη η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου στην κρατική τηλεόραση, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν μέλη της δύναμης, ενώ βρίσκονταν σε περίπολο για ελέγχους που αφορούν τα διατάγματα της Κυβέρνησης, για τήρηση του Πέρι Λοιμοκάθαρσης Νόμο, έλαβαν πληροφορία ότι γυναίκα, ηλικίας 34 ετών, ενώ βρισκόταν σε λεωφορείο, αρνείτο να φορέσει τη μάσκα της.

Τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και ανέκοψαν το εν λόγω λεωφορείο και ζήτησαν από τη γυναίκα να φορέσει τη μάσκα της. Η 34χρονη συνέχισε να αρνείται και να αντιδρά με έντονο τρόπο, ενώ σε κάποια στιγμή έσπρωξε ένα από τους αστυνομικούς και τον έπιασε από τον λαιμό.

Αμέσως, η γυναίκα συνελήφθη και μεταφέρθηκε στον αστυνομικό σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για την επίθεση στον αστυνομικό, ενώ η Αστυνομία της επέβαλε εξώδικο πρόστιμο για παραβίαση των διαταγμάτων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.https://www.reporter.com.cy/police/article/775985/arneito-na-foresei-ti-maska-tis-epenebi-astynomia-kai-epiase-to-melos-apo-to-laimo

Δεν υπάρχουν σχόλια: