Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Στους 24 βαθμούς η θερμοκρασία στην Κύπρο σήμερα



Βορειοανατολικό ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά, αλλά ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 21 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε αναμένονται περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι ανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια παροδικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η
θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά, αλλά μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα δυτικά, τα νοτιοδυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή αναμένονται παροδικά αυξημένες ψηλές και μέσες νεφώσεις, αλλά και περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές και μέσες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά θα παρατηρηθούν αυξημένες ψηλές ή και μέσες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.