Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Δείτε γιατί πέρασαν χειροπέδες σε 51χρονο



Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 51 ετών προχώρησε η Αστυνομία για υπόθεση διαρρήξεων και κλοπών και παράνομης κατοχής περιουσίας στην Πάφο.

Η Αστυνομία, αξιολογώντας μαρτυρία, προχώρησε στη σύλληψη του 51χρονου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που σημειώθηκαν στην Πάφο τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 51χρονος ανακρινόμενος παραδέχτηκε την εμπλοκή του σε τρεις διαρρήξεις και κλοπές τις ημερομηνίες 1.10.16, στις 20.10.16 και  στις 6.11.2016 που αφορούν δύο διαρρήξεις κατοικιών και μία διάρρηξη εστιατορίου που διαπράχθηκαν στην Πάφο.

Ο 51χρονος αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον του Επαρχιακού Dικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Εξάλλου σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκονται τα μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για τον εντοπισμό των δραστών τριών διαρρήξεων και κλοπών κατοικιών που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Επαρχία Πάφου.

Η Αστυνομία αξιολογεί κάθε πληροφορία και εξετάζει τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στους δρόμους προσέλευσης και διαφυγής των δραστών.



κυπε