Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Η αστυνομία έσωσε 59χρονο που βρισκόταν αναίσθητος στο διαμέρισμά του



Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση μελών της Αστυνομίας και την παροχή των πρώτων βοηθειών, σώθηκε 59χρονος, ο οποίος διέτρεξε άμεσο κίνδυνο χθες βράδυ ενώ βρισκόταν μόνος του στο διαμέρισμά του.

            Συγκεκριμένα, μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου και μέλος του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου μετέβηκαν γύρω στις 11.10 χθες βράδυ στο διαμέρισμα του 59χρονου στην επαρχία Αμμοχώστου, μετά από κλήση που δέχθηκαν από γείτονες.
            Κατά την άφιξη των αστυνομικών στο χώρο ενημερώθηκαν ότι ο 59χρονος είχε προβλήματα υγείας, ενώ ο ίδιος δεν ανταποκρινόταν στο επανειλημμένο κάλεσμα των αστυνομικών για να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος. Ακολούθως, τα μέλη της Αστυνομίας, αφού παραβίασαν την πόρτα εισόδου, εισήλθαν στο διαμέρισμα και εντόπισαν τον 59χρονο να βρίσκεται αναίσθητος στο πάτωμα.
            Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από τους αστυνομικούς, ενώ του χορηγήθηκε κατάλληλο ρόφημα με αποτέλεσμα να ανακτήσει μερικώς τις αισθήσεις του μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου.
            Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών. Σύμφωνα με τους επί καθήκοντι ιατρούς είναι καλά στην υγεία του.
 
 
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ