Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για τέλεση εικονικού γάμου



Μία γυναίκα 24 χρόνων από τη Ρουμανία και ένας άνδρας 21 χρόνων από το  Πακιστάν συνελήφθηκαν χθες βράδυ στο αεροδρόμιο Λάρνακας ως ύποπτοι για υποθέσεις τέλεσης εικονικού γάμου, και σήμερα το πρωί αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση εντάλματος κράτησης.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες το απόγευμα έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με πτήση από το Βουκουρέστι κοπέλα 24 χρονών από τη Ρουμανία, της οποίας το όνομα βρισκόταν στον κατάλογο καταζητούμενων προσώπων ως μάρτυρας κατηγορίας σε υπόθεση τέλεσης εικονικού γάμου που εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.
 
Σε προκαταρκτική ανάκριση της στο αεροδρόμιο Λάρνακας, η 24χρονη ανέφερε ότι τέλεσε και η ίδια εικονικό γάμο στο Δημαρχείο Αραδίππου με άνδρα από το Πακιστάν που διαμένει στην Κύπρο.
 
Στο αεροδρόμιο Λάρνακας μετέβη και ο σύζυγος της κοπέλας, 21 χρόνων από το Πακιστάν, ο οποίος την αναζητούσε.
 
Με δικαστικά εντάλματα σύλληψης και τα δύο άτομα συνελήφθηκαν χθες βράδυ και τέθηκαν υπό κράτηση. Σε κατάθεσή της η 24χρονη επανέλαβε ότι τέλεσε εικονικό γάμο με τον 21χρονο στο Δημαρχείο Αραδίππου ενώ ο ίδιος έδωσε διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται από την Αστυνομία.
 
Αργότερα σήμερα τα δύο άτομα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους.



κυπε