Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Τιμές εσωτερικού χειμερινού τουρισμού στα ξενοδοχεία της Κύπρου



Αυξημένος είναι ο αριθμός μονάδων - μελών του ΠΑΣΥΞΕ που μετέχουν στο νέο χειμερινό κατάλογο του εσωτερικού τουρισμού, για τη χειμερινή περίοδο Νοεμβρίου 2016 - Μαρτίου 2017.


Σε ανακοίνωσή του, ο ΠΑΣΥΞΕ αναφέρει ότι συνεπής στην πολιτική που προωθεί εδώ και αρκετά χρόνια, για ανάπτυξη του εσωτερικού τουρισμού συνεχίζει την προσφορά ελκυστικότατων τιμών με σημαντική έκπτωση για τους Κύπριους πολίτες, σε 63 ξενοδοχεία, συγκροτήματα οργανωμένων διαμερισμάτων και τουριστικών χωριών, μελών του Συνδέσμου, που μετέχουν στον νέο κατάλογο του εσωτερικού τουρισμού.


Σε ανακοίνωσή του, ο ΠΑΣΥΞΕ αναφέρει ότι για τον Νοέμβριο, οι ειδικές προσφορές αρχίζουν από €14.00 το άτομο σε διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου (για διαμονή 2 ατόμων), και από €15.00 το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου (για διαμονή 2 ατόμων).


Εξάλλου, όπως αναφέρει ο ΠΑΣΥΞΕ κατέβαλε έντονη προσπάθεια και ενθάρρυνε τα μέλη του να παραμείνουν σε λειτουργία κατά τη χειμερινή περίοδο νοουμένου ότι τα οικονομικά τους δεδομένα θα το επέτρεπαν.


“Σε μια προσπάθεια εκσυγχρονισμού και περαιτέρω αναβάθμισης του νέου καταλόγου, ο νέος χειμερινός κατάλογος παρουσιάζεται διαδραστικός, πιο φιλικός στον χρήστη και καλύπτει την περίοδο από 1/11/2016 μέχρι 31/3/2017, διατίθεται ήδη στο διαδίκτυο, στις ιστοσελίδες του ΠΑΣΥΞΕ, του ΚΟΤ, της Τράπεζας Κύπρου και τώρα και μέσω των Social Media της CYTA, για πιο εύκολη πρόσβαση”, σημειώνει.



κυπε