Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Έτρεχε η πυροσβεστική λόγω βροχών



Κλήσεις που σχετίζονται με τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν το νησί δέχθηκε και το τελευταίο 24ωρο η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Από τις 91 κλήσεις, οι 74 αφορούσαν τον καιρό.


Ανακοίνωση της ΠΥ αναφέρει ότι από τις 06.00 της 1ης Νοεμβρίου μέχρι και τις 06.00 σήμερα το πρωί ανταποκρίθηκε στη Λεμεσό σε επτά περιστατικά που αφορούσαν πτώσεις δέντρων και μετακίνηση τους, στη Λάρνακα σε 63 περιστατικά που αφορούσαν πλημμύρες και αντλήσεις νερού από υπόγεια και βοήθεια σε οδηγούς και μετακίνηση οχημάτων από πλημμυρισμένους δρόμους.

Στην Πάφο η ΠΥ ανταποκρίθηκε σε δύο επεισόδια που αφορούσαν πτώσεις δέντρων και μετακίνηση τους. Σε δύο κλήσεις ανταποκρίθηκε και στην ελεύθερη Αμμόχωστο για περιστατικά πλημμυρών και άντληση νερού από υπόγεια.

Συνολικά το τελευταίο 24ωρο ανταποκρίθηκε σε 91 κλήσεις για βοήθεια ,10 πυρκαγιές, 81 ειδικές εξυπηρετήσεις με τις 74 να αφορούν κλήσεις λόγω των έντονων καιρικών φαινόμενων.

Στις 12.25 χθες λήφθηκε κλήση για τροχαίο δυστύχημα στο κύριο δρόμο Κισσόνεργας προς Κόλπο των Κοραλλίων με σύγκρουση τριών οχημάτων.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με ομάδα διάσωσης και 2 οχήματα και η ώρα 12.54 κατάφερε να απεγκλωβίσει τον οδηγό του ενός οχήματος.  Δεύτερος οδηγός αποπαγιδεύτηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής. Και οι δύο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π του νοσοκομείου Πάφου.



κυπε