Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Συνάντηση Φαίδωνα Φαίδωνος με Κινέζους επιχειρηματίες



Την πεποίθηση ότι η πρώτη επίσκεψη που πραγματοποιούν στην Πάφο θα σηματοδοτήσει την αρχή για μια στενή και γόνιμη συνεργασία προς αμοιβαίο όφελος, εξέφρασε ο Αντιδήμαρχος της κινεζικής πόλης Liyang εκ μέρους της αντιπροσωπείας Κινέζων επιχειρηματιών κατά τη συνάντηση που είχαν με το Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος.


Ο κ. Φαίδωνος, υποδεχόμενος στο Δημοτικό Μέγαρο την ομάδα των Κινέζων επιχειρηματιών από τη Liyang, που δραστηριοποιούνται κυρίως στον τομέα των κατασκευών, διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Πάφου στηρίζει και ενθαρρύνει κάθε ενέργεια που συμβάλλει στη ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ του επιχειρηματικού κόσμου της Πάφου και της Κίνας.

Μιλώντας στη συνάντηση, ο κ. Φαίδωνος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η συγκυρία για μια τέτοια συνεργασία είναι σήμερα ιδιαίτερα ευνοϊκή, αφού τα έργα που εκτελούνται στην Πάφο, καθώς και εκείνα που αρχίζουν σύντομα, συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη της πόλης και στην δυναμική επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας. 

Ο Δήμος, πρόσθεσε ο κ. Φαίδωνος, μπορεί και θέλει να βοηθήσει με συγκεκριμένο και πρακτικό τρόπο τη συνεργασία αυτή, καθώς ενεργεί ως Πολεοδομική Αρχή και ως τέτοια έχει τη δυνατότητα να προωθήσει άμεσα τις αδειοδοτήσεις των αναπτυξιακών έργων, που θα μπορούσαν να εκτελεστούν στην πόλη από μία κοινοπραξία Παφίων και Κινέζων επιχειρηματιών.

Εκ μέρους της κινεζικής αντιπροσωπείας, ο Αντιδήμαρχος της Liyang, ο οποίος ηγείται της  αποστολής, δήλωσε ενθουσιασμένος τόσο από το φυσικό όσο και από το επιχειρηματικό περιβάλλον της Πάφου και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η πρώτη αυτή επίσκεψη στην πόλη θα σηματοδοτήσει την αρχή για μια στενή και γόνιμη συνεργασία προς αμοιβαίο όφελος.

Η ομάδα των Κινέζων επιχειρηματιών επισκέπτεται την Πάφο μετά από πρόσκληση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της επαρχίας, το οποίο έχει αναπτύξει το τελευταίο διάστημα στενή και παραγωγική σχέση συνεργασίας με τις αρχές και τους φορείς της Liyang. 


κυπε