Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Ο καιρός στην Κύπρο σήμερα



Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, αρχικά ασθενείς 3 µποφόρ, ενώ τοπικά το απόγευµα µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, τα βόρεια και δυτικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά στα ανατολικά και νότια παράλια, µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά στα ανατολικά θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στην ατµόσφαιρα ενδέχεται να παρατηρείται αραιή σκόνη. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.