Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Σήμερα η ποινή σε δύο Βούλγαρους για το φόνο της Ντανιέλα ΡόσκαΤο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου θα επιβάλει σήμερα ποινή στους Plamen Pelov 32 χρόνων και Daniel Slavchev, 31 χρόνων από τη Βουλγαρία, οι οποίοι δήλωσαν ένοχοι σε πέντε κατηγορίες αναφορικά με το φόνο της Ντανιέλα Ρόσκα, 37 χρόνων από τη Μολδαβία που έγινε στο διαμέρισμα της στην Οδό Τουζ Χανέ, στην περιοχή Μακένζη την 1η Νοεμβρίου 2015 στη Λάρνακα.


Στην προηγούμενη δικάσιμο δηλαδή στις 19 Οκτωβρίου, μετά από επιθυμία του Daniel Slavchev να παραδεχθεί τις εναντίον του κατηγορίες ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Θανάσης Παπανικολάου του απήγγειλε τις κατηγορίες που αφορούν  ανθρωποκτονία, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξη κατοικίας κατά τη διάρκεια της νύχτας, κλοπή από κατοικία και περιαγωγή σε κατάσταση ανικανότητας για αντίσταση με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.
 
Ο 31χρονος απάντησε θετικά στις πέντε κατηγορίες ενώ ο συνήγορος υπεράσπισης έθεσε τον πελάτη του στην διάθεση της Κατηγορούσας Αρχής προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας.

Η Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου όρισε την σημερινή ημέρα ως ημερομηνία για ανάγνωση γεγονότων και επιβολή ποινής στους Plamen Pelov και Daniel Slavchev.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Plamen Pelov θα είναι ο κύριος μάρτυρας κατηγορίας εναντίον του συγκατηγορούμενου του Παναγιώτη Αλεξάνδρου, 26 χρόνων από τη Λάρνακα.κυπε