Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Συνέχεια στο κακουργιοδικείο το σκάνδαλο του ΣΑΠΑ



Συνεχίζεται σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο η υπόθεση ΣΑΠΑ.


Στην σημερινή δικάσιμο αναμένεται να καταθέσει μία εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του Βάσου Βασιλείου και ακολουθεί η ανώμοτη δήλωση του 5ου κατηγορούμενου Γιώργου Σιαηλή.

Τη τελευταία δικάσιμο απασχόλησε η ένορκη κατάθεση του 4ου κατηγορούμενου Βάσου Βασιλείου.

 Οι συνήγοροι υπεράσπισης του Βάσου Βασιλείου, δικηγόροι Γιαννάκης θωμά και Φωφώ Γεωργιάδη, κάλεσαν τον κατηγορούμενο να καταθέσει στο δικαστήριο γραπτή δήλωση.

Ο κατηγορούμενος ανέγνωσε την γραπτή του δήλωση  στην οποία μεταξύ άλλων απέρριψε τις κατηγορίες Μαλληκίδη δηλώνοντας πως δεν γνωρίζει γιατί ο τέως ΓΔ του ΣΑΠΑ τον ενέπλεξε  σ’ αυτή την υπόθεση.

Ο Βάσος Βασιλείου είπε πως ουδέποτε χρηματίστηκε χρησιμοποιώντας την θέση του είτε ως μέλος του δημοτικού συμβουλίου Πάφου ή ως μέλος του ΔΣ του ΣΑΠΑ.

Η Κατηγορούσα αρχή, που εκπροσωπείται από τον Ανώτερο Δικηγόρο της Δημοκρατίας Νίνο Κέκκο και το Δικηγόρο της Δημοκρατίας Ανδρέα Χατζηκύρου, υπέβαλε τη θέση ότι τα όσα είπε ο τέως ΓΔ του ΣΑΠΑ  Ε. Μαλληκίδης για χρηματισμό του Βασιλείου, για το τηλέφωνο του Τ. Τουμαζή που ζήτησε ο κατηγορούμενος, αλλά και για την επίσκεψη Μαλληκίδη στο ιατρείο που διατηρούσε ο κατηγορούμενος στην κλινική Άγιος Γεώργιος με σκοπό να του δώσει το μερίδιο του, είναι αληθή.



κυπε