Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Στο δικαστήριο Πάφου σήμερα δύο Γεωργιανοί για διαρρήξεις και κλοπές



Ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να προσαχθούν σήμερα δύο Γεωργιανοί, ηλικίας  42  και 36 ετών, για υπόθεση διαρρήξεων και κλοπών στην Πάφο. 

Η υπόθεση είχε αναβληθεί για σήμερα για παροχή νομικής αρωγής.


Εναντίον του πρώτου κατηγορούμενου διερευνώνται τα αδικήματα της  συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξη κατοικίας και κλοπή, συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, παράνομη κατοχή  περιουσίας, πλαστογραφίας άδειας οδηγού, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου , πλαστοπροσωπίας ,παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας , αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ άγνωστης ημερομηνίας και 8.10.2016 στο Λατσί.

Επίσης εναντίον του δεύτερου προσώπου διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξη κατοικίας και κλοπή, συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος και  παράνομη κατοχή περιουσίας αδικήματα που διαπράχθηκαν στις οκτώ Οκτωβρίου επίσης στο Λατσί και στην Πάφο. 

Στο μεταξύ εκτεταμένες έρευνες διενεργεί το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου προκειμένου να διαφανεί κατά πόσο οι δύο αλλοδαποί ενέχονται και σε άλλες υποθέσεις.



κυπε