Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

Έκλεψαν αυτοκίνητο, χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα από οικία στην ΧλώρακαΑπό αυτοκίνητο μέχρι χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα κλάπηκαν σε δύο περιπτώσεις διαρρήξεων, όπως καταγγέλθηκε χθες στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χθες στις 19:55 στο ΤΑΕ Πάφου από κάτοικο Χλώρακας ότι μεταξύ των ωρών 16:45- με 18:30 χθες άγνωστοι απέσπασαν από το υπνοδωμάτιο της κατοικίας του χρυσαφικά άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου επισκέφτηκαν την σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο αφού παραβίασαν συρόμενη πόρτα του καθιστικού με αιχμηρό αντικείμενο. 

Η Αστυνομία συνέλεξε διάφορα τεκμήρια από τη σκηνή και συνεχίζει τις εξετάσεις με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Εξάλλου, σε άλλη περίπτωση χθες στις 19:15 γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι άγνωστοι έκλεψαν από την οικία της μεταξύ των ημερομηνιών 4 με 5 Νοεμβρίου  διάφορα αντικείμενα μεταξύ των οποίων γυαλιά, μια δερμάτινη τσάντα, η οποία περιείχε διάφορα προσωπικά της αντικείμενα, χρήματα, πιστωτικές κάρτες κ.α. πορτοφόλι και μετρητά ύψους 300 ευρώ, καθώς και το όχημα της που είχε σταθμεύσει στο χώρο στάθμευσης της οικίας της, αξίας €5000 περίπου.

Η ιδιοκτήτρια της κατοικίας ανέφερε στην Αστυνομία ότι εκείνο το διάστημα απουσίαζε από το σπίτι της. 

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στο μέρος και όπως διαπίστωσαν από περαιτέρω εξετάσεις δεν είχε σημειωθεί παραβίαση.

Η Αστυνομία αξιολογεί κάθε πληροφορία με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.κυπε