Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Αίθριος παραμένει ο καιρός στην ΚύπροΑσθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα προσήνεµα, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα δυτικά και λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό τα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα δυτικά παράλια και λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 12 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 11 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή πτώση.

Την Κυριακή θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.