Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Ξέσπασαν πυρκαγιές σε Λευκωσία και Λεμεσό



Πυρκαγιές στις Επαρχίες Λευκωσίας και Λεμεσού, ξέσπασαν τις πρωινές ώρες σήμερα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 03.10 η Υπηρεσία έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα στο χώρο στάθμευσης της οικίας του ιδιοκτήτη, στον Αστρομερίτη.


Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ανταποκρίθηκε ο Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Περιστερώνας με 2 οχήματα και η ώρα 03.37 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Από την πυρκαγιά, η οποία πιθανότητα να πρόκειται περί εμπρησμού, το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Τα ακριβή αίτια της θα διερευνηθούν σήμερα.

Στο μεταξύ, η ώρα 05.13 η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε αποθήκη στο ισόγειο εγκαταλειμμένου ξενοδοχείου στον παραλιακό Λεμεσού.

Για την κατάσβεση της, ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με 3 οχήματα και η ώρα 06.04 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ξενοδοχειακός εξοπλισμός (κρεβάτια, στρώματα, κομοδίνα).

Χρησιμοποιήθηκε πριονωτός δίσκος για επίτευξη εισόδου στην αποθήκη και έγινε έρευνα στο ξενοδοχείο για τυχόν παγιδευμένα πρόσωπα.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν 2 Αναπνευστικές συσκευές και τυλικτήρες νερού από το νερό των οχημάτων.

Τα αίτια της πυρκαγιάς είναι η κακόβουλη πράξη.

Εξάλλου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 9ης Νοεμβρίου 2016 μέχρι και τις 06.00 της 10ης Νοεμβρίου 2016 ανταποκρίθηκε σε 41 κλήσεις για βοήθεια ,30 πυρκαγιές , 9 ειδικές εξυπηρετήσεις και 2 ψευδείς κλήσεις.


κυπε