Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Συννεφιασμένος ο καιρός στην Κύπρο σήμερα



Βορειοανατολικό ρεύµα αέρα επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα θα παρατηρούνται αυξηµένες, ψηλές κυρίως, νεφώσεις.
Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και παροδικά το απόγευµα στα δυτικά παράλια νοτιοδυτικοί, µέτριοι, 4 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα δυτικά παράλια και ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 βαθµούς στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα δυτικά παράλια και ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 14 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη θα παρατηρούνται και πάλι παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις ενώ την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Τετάρτη ενώ την Πέµπτη και την Παρασκευή δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.