Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Συννεφιασμένος ο καιρός στην Κύπρο σήμερα



Χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος αλλά σταδιακά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις και ενδέχεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ, αλλά αργότερα στα προσήνεµα ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια σταδιακά θα καταστεί ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, µέτριοι και τοπικά µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ, αλλά σταδιακά θα καταστούν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, γενικά ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα παραµείνει ταραγµένη στα δυτικά, ενώ στα υπόλοιπα παράλια σταδιακά θα καταστεί λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 14 στα δυτικά και βόρεια, στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.