Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Δείτε ποιος, που και γιατί παρέσυρε με το αυτοκίνητό του πατέρα και γιο



Στο Νοσοκομείο Πάφου διακομίσθηκαν πατέρας και υιός μετά από επίθεση που δέχτηκαν από συγγενικό τους πρόσωπο που οδηγούσε αλόγιστα το όχημά του.

Πρόκειται για 29χρονο Ρώσο υπήκοο που είναι ο εν διαστάσει σύζυγος της κόρης και αδερφής των δύο προσώπων που τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου εξετάζει εναντίον 29χρονου  που καταζητεί υπόθεση κακόβουλης ενέργειας και εγκληματική απερίσκεπτη επίθεση .

Στις 22:30 χθες το βράδυ ο 29χρονος μετά από έντονο διαπληκτισμό με την εν διαστάσει σύζυγό του και την οικογένεια της  μπήκε στο όχημά του και κτύπησε το όχημα της εν διαστάσει συζύγου του.

Ακολούθως ο πατέρας και αδερφός της, στην προσπάθειά τους να τον παρεμποδίσουν, τραυματίστηκαν από το όχημα που ο 29χρονος οδηγούσε αλόγιστα. 

Αρχικά τραυμάτισε τον αδερφό της γυναίκας και ακολούθως όταν ο δράστης πλησίασε το όχημα, στην προσπάθειά του να τον σταματήσει ο πεθερός του, αυτός τον τραυμάτισε.

Στη συνέχεια στην προσπάθειά του να διαφύγει χτύπησε σε άλλα οχήματα περίοικων που ήταν σταθμευμένα στο μέρος και ακολούθως τράπηκε σε φυγή αφού εγκατέλειψε το όχημά του που ακινητοποιήθηκε από το σημείο του επεισοδίου. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται για τον εντοπισμό του 29χρονου.



κυπε