Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Δείτε γιατί πέρασαν χειροπέδες σε Αρμένιο



Αλλοδαπός συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος για τα αδικήματα της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, απόπειρας εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις και απαγορευμένου μετανάστη.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες το μεσημέρι άνδρας από την Αρμενία παρουσιάστηκε στο γραφείο αποδοχής αιτήσεων στο κλιμάκιο της ΥΑΜ Λάρνακας, όπου παρουσίασε δελτίο ταυτότητας με άλλα στοιχεία και υπέβαλε αίτηση για να εγγραφεί ως Ευρωπαίος.
 
Εγέρθηκαν υποψίες ως προς τη γνησιότητα του εγγράφου και ύστερα από έρευνες αποκαλύφθηκε ότι το όνομα που είχε η ταυτότητα ήταν για άτομο άλλης εθνικότητας.
 
Περαιτέρω έρευνες της Αστυνομίας αποκάλυψαν ότι ο Αρμένιος ήταν απαγορευμένος μετανάστης και απελάθηκε από Δημοκρατία στις 18/4/2001 βάση διαταγμάτων κράτησης και απέλασης.
 
Ο Αρμένιος συνελήφθη για τα αδικήματα της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, απόπειρας εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις και απαγορευμένου μετανάστη. Σε θεληματική κατάθεση του παραδέχθηκε τα αδικήματα, τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα αναμένεται να καταχωρηθεί εναντίον του υπόθεση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.
 
Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.


κυπε