Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Δείτε ποιος οδηγούσε μεθυσμένος και με υπερβολική ταχύτητα



Νιγηριανός, ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο στο Παραλίμνι με υπερβολική ταχύτητα και υπό την επήρεια αλκοόλης, ενώ φώναζε και κουνούσε απειλητικά τα χέρια του προς τους αστυνομικούς, τέθηκε υπό κράτηση.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ενώ μέλος της Τροχαίας Αμμοχώστου διενεργούσε έλεγχο τροχαίας στο Παραλίμνι, ανέκοψε όχημα το οποίο κατευθυνόταν από το Παραλίμνι προς τον Πρωταρά και το οποίο οδηγείτο με ταχύτητα 93 αντί 50 χιλιομέτρων την ώρα.

Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο οδηγείτο από 36χρονο από τη Νιγηρία, κάτοικο Παραλίμνιου, ο οποίος είναι κάτοχος μαθητικής άδειας οδηγού, δεν καλύπτεται από ασφάλεια, δεν είχε άδεια κυκλοφορίας για το δεύτερο εξάμηνο του 2016 και δεν είχε πινακίδες –Ε -.

Επίσης κατά τη διάρκεια της συνομιλίας με τον οδηγό διαπιστώθηκε ότι η αναπνοή του μύριζε οινόπνευμα και έδωσε ένα δείγμα
εκπνοής για προκαταρκτική εξέταση με ένδειξη 44 αντί 9μg %.

Ο 36χρονος φώναζε δυνατά προκαλώντας ανησυχία στους περίοικους και κουνούσε τα χέρια του απειλητικά προς τα μέλη της Τροχαίας.

Όταν ο άνδρας πληροφορήθηκε ότι είναι υπό σύλληψη, άρχισε να αντιστέκεται και τότε περιορίστηκε από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στην Τροχαία όπου έδωσε δείγματα εκπνοής με ένδειξη 29 mg % αντί 9 mg %.

Ο 36χρονος τέθηκε υπό κράτηση στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.



κυπε