Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Δείτε γιατί παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση στην είσοδο της Λευκωσίας



Βλάβη στα φώτα τροχαίας στην είσοδο της Λευκωσίας, καθώς και στις γύρω περιοχές, σημειώθηκε νωρίς το πρωί, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πυκνή τροχαία κίνηση.


Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Αστυνομικός Διευθυντής Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας, Γιαννάκης Χαραλάμπους, είπε ότι αυτή την ώρα η βλάβη επιδιορθώνεται και ενδεχομένως μέχρι τις 08:00 να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

“Είχαμε βλάβη, η οποία επιδιορθώνεται στην ηλεκτρική, με αποτέλεσμα κάποια φώτα τροχαίας να μην λειτουργούν. Η πρώτη πληροφόρηση που έχω είναι ότι μέχρι τις 08:00 ενδεχομένως να επιδιορθωθεί και να αποκατασταθεί και το πρόβλημα με τα φώτα”.

Όπως σημείωσε έχουν ήδη αποσυρθεί μέλη της Αστυνομίας από άλλα καθήκοντα, ώστε να βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας.

Ανέφερε ότι η τροχαία κίνηση παρατηρείται στην είσοδο της Λευκωσίας, στη λεωφόρο Αθαλάσσας και στην οδό Ιωσήφ Χατζηιωσήφ.

Διαβεβαίωσε ότι η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά, σαν να υπήρχαν φώτα τροχαίας και ότι τα οχήματα καθοδηγούνται από αστυνομικούς, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί κανένας.



κυπε