Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Νεαρός στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ατύχημα



Βούλγαρος 26 χρόνων νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με κάταγμα πέμπτου σπονδύλου ύστερα από ατύχημα με αυτοκίνητο στο οποίο ήταν συνεπιβάτης στη Σωτήρα.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στις 23.55 Βούλγαρος 27 χρόνων κάτοικος Σωτήρας οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην Οδό Αγίας Θέκλης στη Σωτήρα με κατεύθυνση την Αγία Θέκλη όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε λίνια κυκλικού κόμβου, ανετράπη εντός του δρόμου και τελικά κατέληξε σε κάγκελα του δρόμου τα οποία απέκοψε.
 
Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 26χρονο συνοδηγό του αυτοκινήτου επίσης από τη Βουλγαρία στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.
 
Ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για χειρουργική επέμβαση αφού από το δυστύχημα υπέστη κάταγμα πέμπτου σπονδύλου.

Στον οδηγό του αυτοκινήτου έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης και βγήκε θετικός. Ο οδηγός οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας όπου αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.
 
Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας.



κυπε