Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Ηλικιωμένος στην Λεμεσό παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Υπέκυψε στο νοσοκομείο



Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε το βράδυ της Κυριακής και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα, ο 78χρονος Στέλιος Μεσιήττης, όταν στην προσπάθειά του να διασταυρώσει την οδό Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

 
Όπως δήλωσε στη σκηνή ο αξιωματικός δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, ο άτυχος ηλικιωμένος διασταύρωνε, λίγο πριν τις 20:00, την κύρια οδική αρτηρία, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 77χρονος.
 
Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου υπέκυψε στα τραύματα του λίγη ώρα αργότερα, ενώ ο οδηγός υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.
 
"Φαίνεται ότι η ταχύτητα κατά την ώρα του δυστυχήματος ήταν χαμηλή και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για να καταλήξουμε σε ένα βάσιμο αποτέλεσμα", συμπλήρωσε ο κ.Καφάς.
 
Ερωτηθείς κατά πόσο υπάρχει μαρτυρία ότι ο 78χρονος ενδέχεται να είχε επηρεαστεί από τα δακρυγόνα που χρησιμοποιήθηκαν λίγο νωρίτερα κατά τα επεισόδια στο Τσίρειο, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, ο αξιωματικός δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού είπε πως υπάρχει προφορική μαρτυρία που αναφέρει πως το θύμα διασταύρωνε το δρόμο κρατώντας ένα χαρτομάντιλο με το οποίο κάλυπτε το στόμα και τη μύτη του.
 
Αυτό βέβαια, υπέδειξε, δεν δικαιολογεί την ευθύνη του οδηγού "αλλά, εάν ευσταθεί, ίσως επηρεάσει τις εξετάσεις της Αστυνομίας".



kype