Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Τραυματισμός τεσσάρων προσώπων μετά από τροχαίο στην Πάφο



O τραυματισμός τεσσάρων προσώπων είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στη κεντρική οδική αρτηρία που συνδέει την Πάφο με τον Κόλπο των Κοραλίων  παρά το ύψος των Ποτίμων.

Οι τέσσερις τραυματίες δύο Γερμανοί, ένας Βρετανός και ένας Κύπριος φορούσαν ζώνες ασφαλείας ενώ και στους τέσσερις έγινε έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη αρνητική.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Μιχάλη Ιωάννου,  το ατύχημα συνέβη, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται  αυτοκίνητο Γερμανών τουριστών προσπαθούσε να στρίψει δεξιά προς τα Πότιμα αναμένοντας να περάσουν τα διερχόμενα οχήματα με αποτέλεσμα άλλο όχημα που ακολουθούσε το όχημα των Γερμανών να προσκρούσει στο όχημα στο οποίο επέβαιναν .

Ακολούθως το όχημα των Γερμανών εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τρίτο όχημα μεταφοράς δεμάτων.  
Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Τροχαίας με πυροσβεστικό όχημα  για απεγκλωβισμό τραυματία και ασθενοφόρα για την διακομιδή των τραυματιών στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου .

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι τρεις που ενεπλάκησαν στο ατύχημα υπέστησαν ελαφρούς τραυματισμούς,  ενώ το τέταρτο πρόσωπο ο Βρετανός φέρει κατάγματα στα πόδια.

Σύμφωνα με το επι καθήκοντι ιατρό για νοσηλεία κρατήθηκε ο Βρετανός ενώ οι τρεις υπόλοιποι αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών απολύθηκαν.



κυπε