Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Τρεις μέρες στο κελί για υπόθεση εικονικού γάμου



Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα τριήμερης κράτησης εναντίον γυναίκας 24 χρόνων από τη Ρουμανία και άνδρα 21 χρόνων από το Πακιστάν για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, δόλιας τέλεσης γάμου και τέλεσης εικονικού γάμου.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες το απόγευμα έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με πτήση από το Βουκουρέστι κοπέλα 24 χρονών από τη Ρουμανία, της οποίας το όνομα βρισκόταν στον κατάλογο καταζητούμενων προσώπων ως μάρτυρας κατηγορίας σε υπόθεση τέλεσης εικονικού γάμου που εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.
 
Σε προκαταρκτική ανάκριση της στο αεροδρόμιο Λάρνακας, η 24χρονη ανέφερε ότι τέλεσε και η ίδια εικονικό γάμο στο Δημαρχείο Αραδίππου με άνδρα από το Πακιστάν που διαμένει στην Κύπρο.
 
Στο αεροδρόμιο Λάρνακας μετέβη και ο σύζυγος της κοπέλας, 21 χρόνων από το Πακιστάν, ο οποίος την αναζητούσε.
 
Με δικαστικά εντάλματα σύλληψης και τα δύο άτομα συνελήφθησαν χθες βράδυ και τέθηκαν υπό κράτηση. Σε κατάθεσή της η 24χρονη επανέλαβε ότι τέλεσε εικονικό γάμο με τον 21χρονο στο Δημαρχείο Αραδίππου.
 
Από την πλευρά του ο Πακιστανός έδωσε διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται από την Αστυνομία.
 
Τα δύο άτομα παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα τριήμερης κράτησης τους.



κυπε