Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα ο γιος που σκότωσε τη μάνα του



Άλλη μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στον Άγιο Δομέτιο, επί της οδού Μαραθώνος.
Γιος σκότωσε την 65χρονη μητέρα του και στη συνέχεια παραδόθηκε στην Αστυνομία, στην οποία ομολόγησε το έγκλημα.


Πρόκειται για 36χρονο, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρία φίλου του, φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Σύμφωνα πάντα με την ίδια μαρτυρία, ο 36χρονος νοσηλεύτηκε για κάποιο χρονικό διάστημα σε ψυχιατρική κλινική.


Τα αίτια του φονικού παραμένουν άγνωστα, καθώς ο δράστης που παραδόθηκε στην Αστυνομία γύρω στις 08:40, ομολόγησε το φόνο της μητέρας του, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.
Σύμφωνα με τις πρώτες επίσημες πληροφορίες, το θύμα την ώρα του φονικού βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο, ενώ ο ο σύζυγος της είχε φύγει από το σπίτι, για να πάρει το εγγόνι του και παιδί της αδελφής του δράστη στο σχολείο.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το θύμα δέχτηκε την πρώτη μαχαιριά στην καρωτίδα, ενώ αργότερα εντοπίστηκε από την Αστυνομία στο πάτωμα δίπλα από το κρεβάτι μέσα σε λίμνη αίματος.


Σε δηλώσεις του στη σκηνή του εγκλήματος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας, Δημήτρης Δημητρίου, ανέφερε ότι ο δράστης παραδόθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό ομολογώντας το έγκλημα, για να προσθέσει πως παρέδωσε και τα δύο μαχαίρια, με τα οποία όπως ομολόγησε διέπραξε το φονικό.

Ερωτηθείς σε σχέση με τη ψυχική υγεία του δράστη, ο κ. Δημητρίου περιορίστηκε να πει πως ο 36χρονος εξετάζεται από ειδικούς.
Πρόσθεσε μέχρι στιγμής ο δράστης δεν έχει αναφέρει το λόγο που προέβη σε αυτή την πράξη, ούτε καν λεπτομέρειες.

Επίσης, ο κ. Δημητρίου ανέφερε ότι τα φονικά όργανα βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας και θα υποβληθούν σε περαιτέρω εξετάσεις.

Η σκηνή, έξω από το σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία, είναι αποκλεισμένη από την Αστυνομία, ενώ μέλη της της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας διενεργούν έρευνες.

Εξάλλου, στη σκηνή βρίσκεται επίσης η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, η οποία θα διενεργήσει επιτόπια αυτοψία.



κυπε