Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Κύπρος - Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Μουντιάλ


Την πρώτη της νίκη στον 8ο όμιλο θα κυνηγήσει απόψε η Εθνική Κύπρου η οποία αντιμετωπίζει στις 19:00 στο ΓΣΠ το Γιβραλτάρ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 που θα διεξαχθεί στη Ρωσία.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ΚΟΠ η προετοιμασία της Εθνικής ολοκληρώθηκε χτες το βράδυ με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του ΓΣΠ χωρίς να προκύψει οποιοδήποτε αγωνιστικό πρόβλημα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή Χριστάκη Χριστοφόρου.

Συγκεκριμένα στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:
Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Νεόφυτος Μιχαήλ, Μάριος Στυλιανού, Τζέισον Δημητρίου, Βαλεντίνος Σιέλης, Ντόσσα Τζούνιορ, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Μάριος Αντωνιάδης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Ηλίας Χαραλάμπους, Βίνσεντ Λαμπάν, Γρηγόρης Κάστανος, Μάριος Νικολάου, Χαράλαμπος Κυριάκου, Κωστάκης Αρτυματάς, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Εφραίμ, Ανδρέας Μακρής, Ανδρέας Αβραάμ, Δημήτρης Χριστοφή, Πιέρος Σωτηρίου και Νέστορας Μυτίδης.

Μετά τις ήττες από Βέλγιο, Ελλάδα και Βοσνία, ακολουθεί ένα πιο βατό πρόγραμμα για την Κύπρο και αρχίζοντας από τον αυριανό αγώνα, στόχος είναι η μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή.


κυπε