Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Στο κελί για την υπόθεση βόμβας στη Λεμεσό



Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού παρουσιάστηκε ο 22χρονος ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία σε σχέση με την υπόθεση βομβιστικής επίθεσης στο αυτοκίνητο 22χρονης από τη Λεμεσό.

 
Καταθέτοντας στο δικαστήριο ο ανακριτής της υπόθεσης ανέφερε ότι η έκρηξη σημειώθηκε 50 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Το αυτοκίνητο ανήκει σε 22χρονη και βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της οικίας της στη Λεμεσό.
 
Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο αυτοκίνητο και ελαφρές ζημιές σε άλλα δύο αυτοκίνητα της οικογένειας.
 
Σύμφωνα με τις εξετάσεις, η έκρηξη οφειλόταν σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος είχε τοποθετηθεί μεταξύ μπροστινού καπό και ανεμοθώρακα.
 
Εναντίον του 22χρονου σύμφωνα με τον ανακριτή εξασφαλίστηκε μαρτυρία και συνελήφθη.
 
Ο ύποπτος φέρεται σύμφωνα με τον ανακριτή να έχει προσωπικές διαφορές με την παραπονούμενη ενώ σύμφωνα με την ίδια είχε δεχθεί απειλές για την ζωή της από τον 22χρονο και τις τελευταίες μέρες είχε περάσει με το αυτοκίνητο του έξω από το σπίτι της.
 
Ο ανακριτής ζήτησε από το δικαστήριο όπως ο ύποπτος τέθηκε υπό πενθήμερη κράτηση και ο δικαστής ενέκρινε το αίτημα. Ο δικηγόρος υπεράσπισης δεν έφερε καμία ένσταση ως προς την κράτηση του πελάτη του κα ο 22χρονος τέθηκε υπό κράτηση



κυπε