Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Στο δικαστήριο για διαρρήξεις και κλοπές στην Πάφο



Eνώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να προσαχθούν σήμερα  τα δύο  πρόσωπα ηλικίας 42 και 36 ετών  που έχουν συλληφθεί και τελούν υπό κράτηση για τα αδικήματα της διάρρηξης και κλοπής στην Επαρχία Πάφου. 


Η δικηγόρος που ανέλαβε την υπεράσπιση τους μετά το αίτημα των δύο υπόπτων για παροχή νομικής αρωγής ζήτησε στη τελευταία  δικάσιμο κάποιο χρονικό περιθώριο  για την μελέτη του φακέλου τους.  

Το δικαστήριο διέταξε ωστόσο μέχρι τότε τα δύο πρόσωπα να τελούν  υπό κράτηση.

Εναντίον του 1ου κατηγορούμενου διερευνώνται τα αδικήματα της  συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξη κατοικίας και κλοπή, συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, παράνομη κατοχή  περιουσίας, πλαστογραφίας άδειας οδηγού, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου , πλαστοπροσωπίας ,παράνομης εισόδου στο έδαφος  της ΚΔ και απαγορευμένος μετανάστης αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ άγνωστης ημερομηνίας και 8.10.2016 στο έδαφος της ΚΔ στο Λατσί στην Πάφο. 

Επίσης εναντίον του δεύτερου προσώπου διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξη κατοικίας και κλοπή, συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος και  παράνομη κατοχή περιουσίας αδικήματα που διαπράχθηκαν την 8.10. 2016 επίσης στο Λατσί και στην Πάφο. 

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε όταν μέλη του Τμήματος Καταπολέμησης Αρχηγείου σε συνεργασία με μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο  αυτοκίνητο ενοικιάσεως το οποίο οδηγούσαν οι  δύο αλλοδαποί


κυπε