Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Το Green forest και οι δεξιώσεις στο Πάρκο Ελεούθκια χορηγοί στο Fabulous Fashion Show στα Μπάνια


Green forest
Η Green Forest είναι η πιο βραβευμένη εταιρεία σχεδιασμού, κατασκευής και συντήρησης κήπων στη Κύπρο.
Το 2009 το επιχειρηματικό μας μοντέλο τιμήθηκε με το Βραβείο Καινοτομίας και το 2012 με το Ευρωπαϊκό Βραβείο Επιχειρηματικότητας. H Green Forest δημιούργησε το μοναδικό στο είδος του βοτανικό πάρκο Ελεούθκια, όπου οι επισκέπτες μπορούν να δουν και να απολαύσουν περισσότερα από 50.000 φυτά από 1.800 είδη σε 13 καταπληκτικούς θεματικούς κήπους.


Δεξιώσεις Πάρκο Ελεούθκια
Είναι ένας εξαίσιος χώρος για γαμήλιες δεξιώσεις και κάθε σημαντικό γεγονός στη ζωή μιας οικογένειας. Είναι ένα μοναδικό μέρος με όλα τα απαραίτητα συστατικά για μια εκθαμβωτική νύχτα και μια αξέχαστη εμπειρία γεύσεων και διασκέδασης .

Η γαμήλια δεξίωσή σας, η βάπτιση ή το πάρτι γενεθλίων σας είναι μια πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση για σας αλλά και μια μοναδική πρόκληση για εμάς ώστε να δημιουργήσουμε μοναδικές στιγμές και αναμνήσεις για μοναδικούς ανθρώπους. Σε ένα καταπράσινο και γεμάτο χρώματα και αρώματα περιβάλλον, το έμπειρο προσωπικό μας θα προσέξει την κάθε λεπτομέρεια με επαγγελματικό τρόπο, έτσι ώστε η βραδιά που θα περάσετε στο πάρκο να παραμείνει στις καρδιές και τις μνήμες σας, καθώς και σε εκείνες από των καλεσμένους σας.

Περισσότερα ΕΔΩ!!!