Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Η γοητευτική Θέκλα Πέτρου στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς "Miss Humanity" στο Λίβανο. ΦΩΤΟ

Το πανέμορφο μοντέλο Θέκλα Πέτρου θα λάβει μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Humanity, που θα πραγματοποιηθεί στο Λίβανο από τις 15 Νοεμβρίου μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου. Μιλώντας στο ΦΙΛΟΞΕΝΟ λίγο πριν την αναχώρησή της η Θέκλα,  είπε ότι, νιώθει περήφανη που την έχουν προσκαλέσει σε ένα τόσο ωραίο διαγωνισμό για να εκπροσωπήσει τον τουρισμό της Κύπρου.
Να σημειωθεί ότι, ήταν Miss Tourismos 2014. Στον διαγωνισμό, που είναι για φιλανθρωπικό σκοπό, λαμβάνουν μέρος 50 χώρες.

Χαίρομαι που θα βρίσκομαι σε αυτό το διαγωνισμό, τόνισε,  γιατί θα αποκτήσω εμπειρίες και θα μου ανοιχτούν πόρτες για διάφορες δουλειές στο χώρο του μόντελινγκ, όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό.


Η Θέκλα Πέτρου ευχαρίστησε την κ. Σταυρούλα Νικολάου, πρόεδρο διεθνών διαγωνισμών ομορφιάς και τουρισμού, τον Σάκη Νικολάου  Manager director της  prestige show production, τους διοργανωτές στο Λίβανο Lions και το MTV του Livanou, τον καταξιωμένο σχεδιαστή Μιχάλη Λάζο που ανέλαβε τα φορέματά της και την εθνική ενδυμασία και όλους αυτούς που πιστεύουν σε αυτή, καθώς και τους χορηγούς της