Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Γνωστή τραγουδίστρια έρχεται στην Πάφο, όχι μόνο για να τραγουδήσει !


Την γνωρίζουμε όλοι σαν το χαμογελαστό κορίτσι με το ακορντεόν και την γλυκιά φωνή. Έχει συνεργαστεί με διάσημους τραγουδοποιούς της ροκ και έντεχνης μουσικής σκηνής, όπως τον Μίλτο Πασχαλίδη, τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Έχει τραγουδήσει στην πόλη μας και στο παρελθόν και μας ξαναέρχεται για άλλο σκοπό αυτή τη φορά!

Πρόκειται για την Μιρέλα Πάχου, την οποία όλοι γνωρίζουμε για τα πιο πάνω! Αλλά πόσοι από εμάς γνωρίζαμε ότι εκτός των άλλων είναι και μεταδιδακτορική φοιτήτρια του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστήμιου Αθηνών


Υπό αυτή της την ιδιότητα λοιπόν την έχει προσκαλέσει ο Δικηγορικός Σύλλογος Πάφου επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνοι στις 10 Δεκεμβρίου για να αναλύσει ένα πολύ ενδιαφέρον και επίκαιρο θέμα: "Η Προστασία των Θρησκευτικών Συμβόλων ως Πτυχή της Θρησκευτικής Ελευθερίας. Νομολογιακές Τάσεις και Κοινωνικοπολιτικές Εντάσεις" . Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τρίτη 10/12/2019 στις 6.00μ.μ. στον Πολυχώρου Πολιτισμού Αττικόν στην Πάφο. 
Στην εκδήλωση θα μιλήσει επίσης και ο Ηλίας Σατολιάς, νέος Δικηγόρος της Πάφου για την Ελευθερία της Έκφρασης, αυτή όπως αποτυπώνεται από τις αποφάσεις του ΕΔΑΔ. 
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και τα Starbucks θα κεράσουν καφεδάκι...Δικηγόροι που θα συμμετάσχουν θα λάβουν πιστοποιητικό 2ωρης παρακολούθησης πιστοποιημένου σεμιναρίου, για σκοπούς Συνεχούς Επιμόρφωσης.
 Όσο για τους "funs" της Μιρέλας ως τραγουδίστρια... Μπορούν να την απολαύσουν στο Plato Sushi And More στη πλατεία Κέννεντυ στην Πάφο, την Τετάρτη 11/12...