Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Δολοφόνησαν Κύπριο στη Ν. Αφρική



Ενέδρα θανάτου σε Κύπριο στη Νότιο Αφρική.

Νεκρός είναι ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου, πατέρας του Κρίστοφερ Παναγιώτου, ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τοn θάνατο της συζύγου του.
Ο 67χρονος βρέθηκε νεκρός σε δρόμο τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα, ο 67χρονος φέρεται να πυροβολήθηκε δυο φορές έξω από μπαρ γύρω στις 2 τα ξημερώματα.
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Majola Nkohli, επιβεβαίωσε το περιστατικό και είπε ότι τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα στο παρόν στάδιο.
Τον Νοέμβριο του 2017, ο γιος του καταδικάστηκε σε φυλάκιση για τη δολοφονία της συζύγου του, Jayde.
Δεν αποκλείεται η δολοφονία να έχει να κάνει με αντίποινα για το θάνατο της Jayde.
Σημειώνεται ότι θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε Κύπρια επιχειρηματίας στη Νότια Αφρική την Κυριακή (31/1).




https://www.sigmalive.com/news/local/601138/enedra-thanatou-se-kyprio-sti-nafriki-fonto-ta-antipoina



Άγρια δολοφονημένος και υπό πέπλο μυστηρίου εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Νότια Αφρική ο 67χρονος Κώστας Παναγιώτου, πατέρας του καταδικασμένου για τη δολοφονία της συζύγου του, Χριστόφορου Παναγιώτου.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο 67χρονος πυροβολήθηκε δυο φορές έξω από εστιατόριο στην Αγορά της πόλης Uitenhage γύρω στις 02:00 (τοπική ώρα).

Ο εκπρόσωπος Τύπου της τοπικής Αστυνομίας, Majola Nikohli, επιβεβαίωσε το περιστατικό και είπε ότι το κίνητρο των δραστών ή του δράστη παραμένει άγνωστο. Σημείωσε δε ότι το όχημα του Παναγιώτου κλάπηκε και ανευρέθηκε λίγο μετά σε άλλη περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι ο γιος του δολοφονηθέντος, Χριστόφορος Παναγιώτου, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη στο Πορτ Ελίζαμπεθ της Νότιας Αφρικής για τη δολοφονία της συζύγου του τον Νοέμβριο του 2017.