Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Διακρίθηκαν για άλλη μια χρονιά οι chefs του Four Seasons


Διακρίθηκαν για άλλη μια χρονιά οι chefs του Four Seasons
Αναδείχθηκαν πρωταθλητές με 26 μετάλλια στην Gastronomia-Horeca 2019




Στο υψηλότερο βάθρο ανέβηκαν οι chefs του Ξενοδοχείου Four Seasons, οι οποίοι αναδείχθηκαν πρωταθλητές της γαστρονομίας, κατακτώντας 8 χρυσά, 16 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια, για τις εμπνευσμένες προτάσεις τους, στην έκθεση Gastronomia - Horeca 2019.

Τα 26 συνολικά μετάλλια που απέσπασαν οι chefs αποτελούν σήμα κατατεθέν της δεξιοτεχνίας, του επαγγελματισμού και της ομαδικότητας, που διακρίνει το προσωπικό του Four Seasons, ως αναπόσπαστο κομμάτι των συνεχών επιτυχιών του, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο στον κορυφαίο αυτό θεσμό.
Οι βραβεύσεις των chefs, αλλά και τα εγκωμιαστικά σχόλια που απέσπασαν κατά τη διάρκεια της  έκθεσης GastronomiaHoreca 2019 αποτελούν ύψιστη τιμή για το Four Seasons, καθώς η σκληρή δουλειά του προσωπικού αποτελεί και το σημαντικότερο παράγοντα διασφάλισης της ποιότητας και των παρεχόμενων υπηρεσιών του Ξενοδοχείου.
Ταυτόχρονα, οι επιτυχίες τους αναδεικνύουν το Four Seasons και ως φυτώριο ταλαντούχων chefs, οι οποίοι, υπηρετούν με μεθοδικότητα και αφοσίωση την τέχνη της γαστρονομίας.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ανάμεσα στους επαγγελματίες chefs του Four Seasons που κατέκτησαν τα κορυφαία βραβεία του θεσμού είναι:
Pastry of the Year / Χρυσό Μετάλλιο: Νέαρχος Αριστείδου
Young Chef of the year / Χρυσό Μετάλλιο: Αντρέας Ηλία
Plated dessert / Χρυσό Μετάλλιο: Μάριος Κακόψητος, Γιάννης Κουτάλης
Plated dessert / Αργυρό Μετάλλιο: Κωνσταντίνος Σκίτσας, Κωνσταντίνος Χρυσοστόμου, Γαβριέλλα Αντωνίου, Κωνσταντίνος Αντρέου
Grand Prix / Αργυρό Μετάλλιο: Γιάννος Παπακωνσταντίνου, Λία Μάντζη, Αντρέας Κωμοδρόμου, Ανδριανή Βλαδιμήρου, Λουκάς Κοσμά, Κωνσταντίνος Ιακωβίδης, Γαβριέλλα Αντωνίου
Service Grand Prix / Αργυρό Μετάλλιο: Βασίλης Χατζηκυριάκος
Appetizer / Χρυσό Μετάλλιο: Χρίστος Χριστάκη, Φρίξος Ευαγγέλου, Ιωάννης Σωκράτους, Σιμόνα Νικολάου
Cyprus Buffet / Αργυρό Μετάλλιο: Χάρης Μουστάκας, Μάριος Περικλέους, Θεοδόσης Ανδρέου
Petit Four / Αργυρό Μετάλλιο: Αντρέας Διονυσίου
Modern Cypriot Dish / Χάλκινο Μετάλλιο: Γιάνγκος Ιωάννου, Μόνικα Ορφανίδου